Events / KAMERS 2014 / Suppliers / Videos

Kyk: Expresso kuier by KAMERS in die Kasteel

Expresso, SABC 3 was gister by KAMERS & CCDI by die Kasteel en het vanoggend hierdie pragtige insetsel uitgesaai. Hulle gesels met Amelia, ons stigter; ‘n paar verskaffers; besoekers en wys jou iets van alles waarna jy kan uitsien tot Sondag by die Kasteel. Kyk self & kom kuier saam!

Ons deel ook solank ‘n paar van Chantall Marshall se pragtige foto’s. Net ‘n voorsmakie van wat kom…

KAMERS 2014 Trading at the Castle - www.kamersvol.com - by Chantall Marshall PhotographyKAMERS 2014 Trading at the Castle - www.kamersvol.com - by Chantall Marshall PhotographyKAMERS 2014 Trading at the Castle - www.kamersvol.com - by Chantall Marshall PhotographyKAMERS 2014 Trading at the Castle - www.kamersvol.com - by Chantall Marshall PhotographyKAMERS 2014 Trading at the Castle - www.kamersvol.com - by Chantall Marshall PhotographyKAMERS 2014 Trading at the Castle - www.kamersvol.com - by Chantall Marshall PhotographyKAMERS 2014 Trading at the Castle - www.kamersvol.com - by Chantall Marshall Photography

Foto’s: Chantall Marshall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s