Decor / Design / Events / KAMERS 2013 / Photos

SARIE & tuis | home se KAMERS 2013 Irene foto’s

SARIE en tuis | home, ons mediavennote, kuier heerlik saam met ons by KAMERS 2013 Irene met spesiale inteken opsies en die nuutste tydskrifte wat nog nie eers op die rakke is nie. Tuis | home bied ook opwindende doen-dit-self werkswinkels aan met stilis, Misi Overturf. Hul fotograaf, Phyllis Green, het hierdie pragtige foto’s kom neem.

Kyk nog ander pragtige foto’s op SARIE se website en Facebook.

Moenie KAMERS 2013 Irene by Open Window mis nie. Ons is nog hier tot Sondag 8 Desember en vanaand is ons later oop tot 20:00 vir ‘n heerlike Vrydagaand koop-en-kuier, met live musiek deur Anna Davel en Empty Box Jazz Band. Die hele venue is onder dak, so moenie toelaat dat die weer jou van jou KAMERS ervaring beroof nie!

xxx
KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home KAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | homeKAMERS 2013 Irene - Photo: Phyllis Green for SARIE & tuis | home

Photos: Phyllis Green for SARIE & tuis | home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s