Events / KAMERS 2013 / Music

Live Music Night with Anna Davel at KAMERS 2013 Irene

Join us on Friday 6 December at KAMERS 2013 Irene for a fantastic live music night, featuring Empty Box Jazz Band and Anna Davel. Our live music night is your one opportunity to make an unforgettable evening of your KAMERS experience, when we are open until 20:00, with delicious food and wine, great music and, of course, beautiful handmade gifts in abundance. The live music alone, included in your normal KAMERS ticket, would be well worth your visit.

Anna Davel 6 Des. 2013 by KAMERS vol geskenke Irene, Pretoria - www.kamersvol.com

Anna Davel:

Haar eerste album is vrygestel in 2000, en meer as ‘n dekade later sing sy steeds die land aan die brand. Anna doen ‘n program van onder andere ‘n paar meer bekende songs uit haar repertoire die afgelope 10 jaar, soos Die Gipsy in jou oë en As jou hart reg klop. Die program sluit grootliks musiek in van haar CD Linger Longer, wat bestaan uit Jazz Swing musiek soos voorheen opgeneem deur Frank Sinatra, Nat King Cole en andere, en afgestof en ‘opgejazz’ is.

Saam met haar op die verhoog is die talentvolle kitaarspeler Luke van der Merwe en ewe bekende David Klassen op perkussie.

Dus… ‘n opwindende show met ‘n verskeidenheid so reg in Anna se styl; jazzy, smokey Latino ritmes, swingende Bossa Nova’s en dan natuurlik vars oorspronklike heuning-ballades vir die somber siele!

Anna Davel 6 Des. 2013 by KAMERS vol geskenke Irene, Pretoria - www.kamersvol.com

In addition to performing some of her award winning original music, Anna will also showcase music of the big band era in a fresh way that is so characteristic of her smoky, jazzy style. She varies the programme by including luscious Latino rhythms, swinging Bossa Novas and her signature moving ballads.

Indulge in swing hits featuring a selection of evergreen favourites by timeless artists such as Dean Martin, Etta James and Louis Armstrong as performed by Anna. Songs that stood the test of time and have captured the hearts of millions over almost a century, but this time with a new local flavour!

Some of the cover songs that the audience can look forward to include: Can’t take that away from me, Sway, Somewhere over the Rainbow, Beyond the Sea (La Mer), Those were the Days and I will survive.

In die afgelope 15 jaar was daar 8 album-vrygestellings, en is sy in 2010 vir ‘n vierde keer genomineer vir ‘n SAMA toekenning; hierdie keer vir Beste Jazz album van die Jaar. In 2011 was Anna te sien in die trefferproduksie Afri-Spaans (saam met Steve Hofmeyr) en Skouspel, die grootste jaarlike musiekgebeurtenis in SA. Anna het in 2012 saam met Ollie Viljoen ‘n Huisgenoot Tempo toekenning ontvang vir beste kopskuif album Blues&Susters, en het ook haar eerste kinderalbum uitgebring In die land van Kammalielie, wat vir ‘n Ghoema sowel as ‘n Huisgenoot Tempo ’13 genomineer is.

Moenie ons musiekaand met Anna Davel en Empty Box Jazz Band mis nie!

Foto: Anna Davel

 

 

One thought on “Live Music Night with Anna Davel at KAMERS 2013 Irene

  1. Pingback: SARIE & tuis | home se KAMERS 2013 Irene foto’s | KAMERS vol geskenke Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s